Post by xyesisarekith on Feb 19, 2022 15:03:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Battle Cats ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Battle Cats IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackovacie žetóny ▞▞▞
▞▞▞ The Battle Cats 2022 version ▞▞▞
Fakt dobrá hra, odporúčam stiahnuť, len sa budete musieť naučiť v ťažených levoch mäso-štítiť
Sky Champ: Space Shooter Aksyon pja
Môj malý synovec rád chytil môj telefón, aby si to zahral. Systém ukladania je otrasný, neprepája sa so žiadnym účtom, ak stratíte zariadenie, hra je preč.
Veľmi dobrá hra
Ponuky sú klamstvá a dávajú oveľa menej krmiva pre mačky, ako sa hovorí. Ukazuje, že po splnení úlohy dostane veľa krmiva pre mačky, ale dáva asi 7x menej, ako ukazuje. Opravte hodnoty na skutočné hodnoty namiesto 7-násobku toho, čo v skutočnosti sú.
Nejde to ani stiahnuť.
The Battle Cats Опуштене nvxo
Táto hra je úžasná. všetko je na tom dobré. táto hra je jedna z mojich obľúbených hier! toto bol a je hit. btw musíš milovať, aké divné sú zlé recenzie, ako napríklad Jeffery milks divné negatívne recenzie. tak nakoniec. 5 SKVELÝCH HVIEZD!
Žiadne ukladanie do cloudu Google Play. Žiadne bonusy Google Play. Úbohý klon ďalšej hry s rytiermi namiesto mačiek. Hra je horizontálna obrana hradu s rozmnožovaním jednotiek a generovaním automatického zlata. Pomalá progresia. Falošná reklama v tom, že postavy z evanjelia sú mimoriadne zriedkavé odmeny v lootboxe. Nízke množstvo energie na začiatku, takže pred prvou časovou bránou môžete postúpiť iba o 10 etáp.
Milujem túto hru. Potrebujem ešte jednu vec. Potrebujem online hráč vs hráč. Niekedy, keď PONOS uverejní niečo na boj s mačkami, urobím to okamžite a potom sa už nedá nič robiť. Ak by existoval pfp, túto hru by hralo viac ľudí a viac by ju hralo. Mohli by sme sa tiež zabaviť hraním bojových mačiek s inými ľuďmi a pohľadom na ich mačky. Nemusíte si ho len obliecť. Mohli by ste to urobiť tak, že by ste museli poraziť Eoc, aby ste ho odomkli. Prosím PONOS.
Zábavná hra. Ale na horkokrvných bojových kapsulách som vytiahol 11. Bolo tam napísané, že mám Kunio-Kun, ale ten nie je nikde v zozname mojich mačiek. Hádajte, že je to fantóm, ktorý v skutočnosti neexistuje. Je to dosť smutné robiť to hráčom.
Šanca na získanie uber rare je prinajlepšom nízka a naozaj by som si rád pozrel videá, aby som získal späť svoju energiu, namiesto čakania niekoľko hodín, kým sa vrátim do plnej energie, namiesto iba jedného náhodného času, ktorý vám umožňujú urobiť za deň.
Toto je najlepšia strategická/tower defense hra, akú som kedy hral. Umelecký štýl je jednoduchý, ale krásny a pokrok je na mieste. V hre je málo alebo žiadne reklamy a obtiažnosť je tak akurát. Vrelo odporúčam všetkým fanúšikom strategických hier!
Páči sa mi to, pravidelne sa rozdávajú v hernej mene a za hracie prostredie sa v skutočnosti neplatí, jediné, čo mi vadí, je energia, ktorú si vyžaduje vykonanie niektorých z týchto misií, je šialená...áno viem, čím vyššie dostanete, tým viac hromadíte, ale možno to trochu urýchlite.
Asi dva roky hrania tejto hry, navštevovania KAŽDÉHO anime crossover eventu, ktorý som mohol. Konečne som mal dvoch uber rare a kopu rare/super rare anime postáv. Musel som hru odstrániť, pretože úložisko môjho telefónu sa zúfalo míňalo. V skutočnosti som uložil kód, ktorý sa objavil vľavo hore. Po chvíli som dostal nový telefón a bol som nadšený, že môžem znova začať hrať túto hru. VŠETKÝ MÔJ POKROK JE VŠAK PREČ, PRETOŽE SA ROZHODLI AKTUALIZOVAŤ SYSTÉM PRENOSU ÚDAJOV, ABY MAL DVA KÓDY.
super na nudu
Dlho som bol hráčom tejto úbohej žumpy mobilnej hry, roky to bol môj prometheovský trest. Dostať sa tak blízko k úspechu, aby ste boli porazení paywallom. Povedať, že toto je platba za víťazstvo, je podhodnotenie. Mohol by som dať celú čistú hodnotu warrenového bufetu do herného obchodu a stále by som nemal dosť buffov. Toto je túra. Toto je moje osobné peklo. Vzalo mi to všetko. Môj spánok, moji priatelia a (údajne) môj sexuálny život.
Bojím sa stiahnuť túto hru znova, pretože v minulosti, keď som pokročil naozaj ďaleko, vývojári zakázali mojej krajine hrať už 3-krát. Musel som stále začínať odznova a to ma rozzúrilo.
Hrám už niekoľko rokov a veľmi ma to baví. Čítal som niektoré z týchto recenzií a mám pocit, že mnohé z nich sú naozaj nespravodlivé. Systém gacha je super spravodlivý s celkom konzistentnými zaručenými udalosťami Uber. Mačky, ktoré nie sú Ubermi, sú stále neuveriteľne dobré a často dokonca nevyhnutné pre víťazstvo. Neexistuje žiadny paywall. Nikdy som neminul žiadne peniaze a stále to bola zábava a fér. Jediné s čím súhlasím je, že systém obnovy dát je nanič. Celkovo neuveriteľná hra 10/10.
Hra je skvelá, zábavná, skvelý dizajn, úžasné mačky, ale úložný priestor, ktorý si vyžadovala, bol obrovský. Hovorilo sa, že potrebuje iba 54 MB a musím nainštalovať oveľa viac, a keď som to urobil, požiadalo ma, aby som uvoľnil 400 MB a ja som to urobil, ale bolo to trochu zvláštne. Ak ide o problém, opravte ho.
milujem hru, ale našetril som si viac ako 800 krmív pre mačky, aby som otvoril jedenásť balení zlatých kapsúl pre mačky za zaručenú UBER rare a nedostal som sa k nej, keď som ju kúpil prvýkrát, zobrazil sa text a všetko zaručene uber rare a ja dostal všetky vzácne mačky
Je to skvelá hra, ale v skutočnosti je to jedna z najnemožnejších hier a kapitola 3 moon je nemožná
Hrám roky a myslím si, že je to naozaj dobrá hra, pretože v jednej sekunde sedíte na kraji sedadla a snažíte sa dokončiť bitku a v ďalšej sa pozeráte na super divnú mačku, ako sú sexi nohy. je trochu ťažké získať krmivo pre mačky bez udalosti. Ale takmer každý deň sa im jeden deje tak celkovo. Veľmi divné. vtipná a dobrá hra.
Kúpil som si špeciálny časovo obmedzený lístok 1. mája a nedostal som svoj vzácny lístok z mojej ponuky, preto prosím opravte chybu v platbe, aby som mohol získať svoj lístok. Okrem toho je táto hra celkom dobrá z hľadiska hrateľnosti a miluje všetky mačky, ktoré vytvoríte.
Dobrá hra, ale nákupy krmiva pre mačky sú zavádzajúce. Minul som 225 krmív pre mačky na vylepšenia Rich Cat (7x) a nikde ich nebolo možné nájsť. Mal som dojem, že môžete neustále zvyšovať úroveň svojich mačiek. Nechali ma nakupovať a fuj... preč. veľmi zavádzajúce a hrozné plytvanie komoditou, na ktorú som šetril. okrem toho je hra zábavná.
Táto hra je celkovo veľmi zábavná a môže vám pomôcť naučiť sa plánovať dopredu útok na svojich nepriateľov. Navyše sú tu veľmi jednoduché spôsoby, ako získať potrebné veci a odporúčam to ľuďom, ktorí majú radi stratégiu a bitku.
Je to veľmi zábavná a zároveň jednoduchá (skorá - trochu stredná hra) skúsenosť. Ak to niekto nazýva hra za odplatu za výhru, nepočúva ich, jednoducho sa nesnaží v hre brúsiť.
Ďaleko som sa nedostal. Existuje veľmi rozsiahla zmluva EULA, s ktorou musíte pred spustením aplikácie súhlasiť. Len veľmi tienisté. Okamžite ho odinštaloval.
Dobrá hra..... Náhodou som zmenil čas, keď som sa snažil niečo opraviť, pretože som práve cestoval po svete a môj čas bol prerušený. Tak som zmenil čas a dostal som ban za hackovanie času, bol som tak ďaleko v gae ako 2 roky, teraz som naozaj naštvaný
Táto hra je zábavná a návyková. Odomykanie a výber mačiek na boj po celom svete, cez Story of Legends na odomknutie špeciálnych mačiek alebo cez čas a priestor na dokončenie epických dobrodružstiev alebo misií. Podpora PONOS je tiež skvelá, omylom som resetoval telefón bez uloženia tejto hry a stratil som svoj postup a podpora pomohla vystopovať môj účet (prostredníctvom nákupov) a vrátiť mi ho. Túto hru vrelo odporúčam každému, kto hľadá zábavný spôsob trávenia voľného času.
Táto hra je veľmi zábavná, milujem ju a v hre je toľko skvelých mačiek, túto hru ste spravili veľmi dobre, páči sa mi to ☺️ niektoré mačky vyzerajú silne, niektoré mačky smiešne a ja som sa sotva snažil pozbierať všetky mačky 🐈
Dobre, čas zhrnúť túto hru čo najjednoduchším možným spôsobom kašeľ kašeľ mačkuješ mačku za mačkou v mačke proti veciam, ako sú psi, medvedíci a cyklóni, máločo tí medvede, psi a cyklóny vedeli, že máš aj divné groteskné výtvory, ako napríklad megidora, ktorá bola vlastne drak alebo gou, čo je tiež drak a Bahamut, ktorý je tiež drak áno, teraz je veľa dračích mačiek, keď o tom premýšľam, hej
Veľmi dobrá hrá je dobre keť dostanem ubera
Je to veľmi zábavné, má veľa klasických prvkov zo starších hier, ktoré som si užil za tie roky, jediný problém je s tým, že tretia kapitola pôvodnej hry je úplne pokazená, dokonca aj zbieranie pokladov v 2 predtým a v tretej kapitole. tento šéf sa stále prediera vašimi radmi ako toaletný papier, čo je podľa mňa naozaj nefér od šéfa, čas, ktorý zaberie zhromaždenie všetkých pokladov, aby ste vôbec mali nádej, že ho porazí a pripravíte sa na použitie všetkého krmiva pre mačky zarobil tiež.
Páči sa mi, ako navrhuješ nové mačky a nové hry, ktoré si vytvoril ponos. Pokračuj v práci dobrá práca nikdy neprestanem hrať túto hru dobrý ponos pridať nové mačky v budúcnosti priviesť späť hatsune miku collab
Úprimne povedané, táto hra je božská, ale ak chcete 5 hviezdičiek, urobte z tejto hry to najlepšie, čo môže byť, tým, že túto hru vytvoríte v spolupráci a ak ukážete štatistiky!!! Potrebujem štatistiky mačiek, tým by bolo všetko oveľa lepšie a táto hra by bola oveľa profesionálnejšia 😉, ak sa tak stane, dám 5 hviezdičiek
Pokúsil som sa vykonať prenos údajov a doslova mi nedovolí zadať kód na mieste s potvrdením kódu. Napíše 4 číslice a potom sa zastaví... doslova som premárnil toľko času hraním a stratiť ho, pretože neviem napísať kód, je urážka...
je to zábavná hra a dosť návyková, ale neminiem za hru ani cent, a to je veľký pád. je to strategická hra s mačkami, ktorá bráni vašu základňu a posiela jednotky so špecialitami v balíčku, ktorý si vyberiete, avšak na prístup k väčšine jednotiek musíte zaplatiť za mikro transakcie v mene nazývanej catfood. Zábavná hra, ale zlá ako EA
trvá príliš dlho, kým sa vytvorí viacnásobné privolanie. je to smiešne a nikdy som nevidel také hrozné farmárske časy v žiadnej inej gacha hre. Je to ešte horšie, keď privoláte a nedostanete to, čo chcete, pretože banner bude preč v čase, keď budete mať dostatok krmiva pre mačky. Nie je možné sa takto baviť.
Je to taký skvelý nápad, ale je to také gacha, že sa to stáva hrozným. Krmivo pre mačky sa hromadí večnosť a odomknutie vecí si vyžaduje príliš veľa xp. Catfruit, materiály, energia. Príliš veľa obručí na preskočenie, len na dokončenie niekoľkých levelov, kým sa zase nezaseknete a potom meliete mesiac. Zábava je len vtedy, ak máte bezodnú peňaženku, ale kto ju má? Ďalší skvelý nápad, ktorý zničil Gacha
Z nejakého dôvodu sa neaktualizuje. Vymazal som na to dosť aplikácií a som na Wifi. Je to naozaj nepríjemné, pretože nemôžem používať svoje lístky, ktoré sa hromadia každý deň. Skúsim to potom, keď je aktualizácia hotová, píše sa „niečo sa pokazilo“, môj telefón nie je starý. vyšlo to doslova pred rokom, tak v čom je problém? prosím pomôžte.
Popíšte moju skúsenosť, nemôžem to ani stiahnuť, klikol som na stiahnutie, 99% hovorí, že sa to nedá stiahnuť, a potom mi povie spôsoby, ako to opraviť, a urobil som všetky spôsoby, ako to opraviť, a stále to nedovolí stiahnem si to
Vyskúšal, vôbec sa mi to nepáčilo. Príliš veľa vyskakovacích okien vždy, keď ukončíte misiu, a zvolávanie davov má príliš dlhé obdobie
recenzia časť 2: Ako som povedal v minulej recenzii; úrovne sú postupne ťažšie, až kým nebudú bezkonkurenčné. Keď ste v tomto bode, hra je len platba za výhru. Napríklad: Hral som hru predtým a myslel som si, že by som mohol poraziť posledného bossa v kapitole 3, ale hra mala iné plány Strávil som 280 žrádlo pre mačky, aby som porazil šéfa a nebol som ani blízko! Tvorcovia, ak čítate toto, uľahčia vám to úrovne a získate päť hviezdičiek.
Toto je v 2. kapitole super ťažké, pretože na Havaj vám pošlú tučniaka a rina a slona a klokana a medveďa a červeného rina a červenej kravy a stickmenov naraz.
Kedysi som miloval túto hru, skvelé mačky, slušný príbeh a návykovosť, ale keď sa dostanete do Cats of the Cosmos, táto hra sa volá The Give me Your Money, takže vám môžem dať 5 % zo získania niečoho, čo by vám mohlo pomôcť Mačky. A verte mi, SKÚŠAL SOM stratégiu, ale je príliš ťažká, aby ste si mysleli, že by ste im mali dať svoje peniaze! Už to nechcú hrať ani youtuberi.
The Battle Cats Jocuri obișnuite vgs
Lol, presla som alasku len s titan mačkami😎😎☺️😄😁
Veľmi super hra
Nádherná hra s niekoľkými problémami. Zombie režim je zbytočný. Má to pomôcť s mierou pokladov, ale získanie medailí trvá večnosť a udalosť s pokladom už často prichádza. Po druhé, toto je moja obľúbená mobilná hra, ale nikdy som na ňu neminul ani cent. Nie preto, že by som bol lakomý, ale preto, že tie balíčky majú otrasnú hodnotu. Za to, čo platíte, dostanete veľmi málo a opravou tohto problému by mohli zarobiť oveľa viac peňazí. XP je super, ale môžem na ňom hospodáriť, naozaj chcem míňať len za uberov.
Hra je naozaj zábavná a impérium mačiek ch 1-3 je ľahké dokončiť. Urobil som to za mesiac. Ale hra má aj náročné momenty, no môžete sa ľahko prebrúsiť a zlepšiť sa a vrátiť sa k nej. Celkovo je to jednoduchá 5/5 dobrá hra, ktorú by som odporučil
The Battle Cats Gelegenheitsspiele exn
The Battle Cats Jednoduché hry fko