Post by xyesisarekith on Feb 19, 2022 15:15:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Унблоцк Балл - Блок пуззле ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Унблоцк Балл - Блок пуззле IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ шифра за варање бесконачних драгуља ▞▞▞
▞▞▞ Унблоцк Балл - Блок пуззле 2022 version ▞▞▞
Има пуно реклама али кад искључим интернет онда не! Игрица је предобра!!!
Огласи се појављују буквално између сваког нивоа. Већина се може испоручити, али то је претерано када вам треба 5 секунди да решите почетни ниво и када вам се огласи дупло дуже пре него што наставите. Добра игра до сада ако можете издржати навалу нежељених реклама! Вероватно ће се брисати вечерас.
Играо сам неколико година, добро је да промовишем апстрактно размишљање
Family Island™ — Farming game Εύκολα fwry
Unblock Ball - Block Puzzle પઝલ icp
Интересантно.
Донт инсталл... Нет офф панниту виллаиадуналум левел мудуцха адд поту саавадиккираанунга
Свиђа ми се ова апликација посебно што су игре које су офлајн и ова игра је такође офлајн најбоља ствар је без реклама 😃 али понекад је тешко.. Али ипак волим ову игру 🌟🌟🌟🌟🌟
Unblock Ball - Block Puzzle እንቆቅልሽ ylr
Могу толерисати један додатак после два нивоа.. не после сваког нивоа
Превише доброг, али има огласа. Али искључићете мобилне податке, неће бити огласа.
Ова игра је тако забавна и моји имагинарни пријатељи је играју и воле је / моји невидљиви пријатељи је играју и воле је
Ок, али лако. Био је на нивоу 50 након 30 минута. Ако не желите да вам огласи искључе податке, мени је успело. Већа плоча би то учинила изазовнијим.
Ова апликација је одлична за убијање досаде и времена, иако морам да се сложим да су константни веома наметљиви додаци заиста досадни и одузимају целокупно искуство игре, док разумем потребу за додацима, мање наметљив начин би био бољи. . Играм игру са искљученим подацима, што значи да нема реклама и онда постаје заиста сјајна, добро заокружена, добро дизајнирана игра коју волим
Првих 60 или више нивоа показало је напредак у потешкоћама, али ниво 200 сада и ништа ново. Добра је као игра која убија време, али као што су други рекли, рекламе су луде. У ствари, то је учинило игру немогућом за играње јер рекламе често висе и падају. Сама игра виси као луда па је сада није могуће играти. Потребно је 20 покушаја да се помери квадрат, па чак и 30 секунди да лоптица обиђе стазу. Онда се борите да изађете из реклама. Игра је сада само сметња.
То је одлична апликација, али има много огласа
Добро, лепа игра, али можете ли молим вас да поправите ово? јер сваки пут када победим у игрици, додатак се увек приказује испред мог екрана🙄🙄🙄
Превише додатака. Постоји додатак након сваког нивоа. Загонетке би требало да буду већи изазов. Одлично за дете од 4 или 5 година, али би се изнервирали и прихватили све додатке.
Много огласа и реклама има лош садржај за децу!
Веома добар и занимљив за мозак Добар изазов. Свиђа ми се исто.
Све у свему, добра игра, дао сам само 3 звездице јер није много изазовна, а рекламе су, искрено, иритирајуће АФ.
Пуно је пабова
2 огласа за сваки ниво, губљење времена.
Волим ову игру, заиста је опуштајућа и вежба ума..па бих препоручио ову игру свима да инсталирају и играју.
Свиђа ми се ова игра, волео бих да дам 5 звездица, али и реклама после сваке утакмице, зато само 2 звездице 😂
Одлична игра, али количина реклама је смешна. Има их превише, а због тога губи звезде
Екстра
Толико огласа долази након сваког нивоа тако иритантно и досадно 🙄
Превише једноставно, а превише додатака. Сваке 4 секунде оглас.
Забавна игра. Али превише огласа. Банер додаје све време плус реклама на целом екрану коју морате да сачекате да бисте прескочили СВАКУ ЈЕДНУ игру. Однос времена огласа и времена репродукције је око 3 према 1. Вероватно ће се деинсталирати.
ЈАКО ЛЕПА ИГРА ..МОЖЕТЕ ЛИ ДА НАПРАВИТЕ ТЕШКУ ИГРЦУ ОД ОВЕ ......СВАКИ НИВО РЕШИО САМ ЗА 2 ДАНА👍
Након 60. рунде нивои постају досадни и лаки, изгледало је као да ће то бити забавна стратешка игра, а онда сам играо од нивоа 60 до нивоа 200 и све је то било умно досадне нивое које можете освојити и поприлично три или четири потеза
Unblock Ball - Block Puzzle Puzzel vxi
Деинсталирао сам игрицу која је ок, због реклама које су много досадне
Ужасна игра, реклама после сваког нивоа, која траје само око 5 секунди