Post by xyesisarekith on Feb 19, 2022 15:21:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nulaužta daug monetų ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
💯
Man patinka šis žaidimas, jis sumažina nuobodulį. Tačiau man nuolat suteikiama galimybė prisijungti prie komandos ir neleidžiama įvesti savo vardo. Turiu toliau atidaryti programą, kad galėčiau žaisti
Šis žaidimas, tiesą sakant, yra vienas iš mano mėgstamiausių. Daugelis žaidimų to nedaro už mane, bet šiuo žaidimu aš grįžtu mėgautis jau daugelį metų
Toon Blast Älypelit dmg
Mylėk šį žaidimą! Atnaujinimas 2021-11-23 Niekada neturėjo problemų dėl šios programos strigimo, bet po naujausio atnaujinimo visą vakarą bandžiau įsitraukti į žaidimą ir vos spusteliu piktogramą, jis atsidaro ir iškart sugenda. Prašau pataisyti tai 😃 ATNAUJINIMAS Po savaitės taip, kad nepavyko patekti į žaidimą ir reikia pašalinti iš naujo, pašalinti iš naujo... Pagaliau galėjau grįžti į žaidimą po Kalėdų atnaujinimo. Mačiau, kur daug žmonių prarado visą žaidimo progresą
Net nepaisant visų pakeitimų, aš vis dar mėgaujuosi žaidimu. Blogiausias pokytis yra didelis monetų, kurias kažkada galėjote laimėti, sumažinimas. Su šiais monetų pjūviais neįmanoma įsigyti ginklų ar net atlikti 5 papildomus ėjimus, kad peržengtumėte lygį, kurį labai dažnai bandote įveikti, neįsigiję papildomų monetų. Dėl monetų kainos aš to nedarysiu ir nerekomenduoju kitiems. TOON BLAST turi padėti lengviau vėl laimėti monetas.
Gerai, geriausiu atveju kurį laiką, geriausias dalykas, kurį jie padarė, yra Ryanas Reynoldsas, be jo, trys talismanai atrodo kaip koks kvailas animacinis žaidimas, tikrai nepatogu žaisti viešai suaugusiam vyrui. Akivaizdu, kad sukurta tam, kad išleistumėte pinigus, jokios realios strategijos, viskas priklauso nuo gautų kubelių. Kombinuotas disko kamuolys ir bomba yra visiškai nenaudingas. Gali būti smagu žmogui, turinčiam smegenų pažeidimą.Pirmieji 100 lygių yra labai įdomūs ir sukelia priklausomybę. Pasiekus 100 lygį, lygiai tampa žymiai sunkesni, praktiškai priversti jus naudoti galias, kad galėtumėte tęsti. Akivaizdu, kad tokiu būdu žaidimas uždirba pinigus, pritraukia žmones po pirmųjų 100 lygių ir priverčia juos leisti pinigus, kad galėtų tęsti. Liūdna matyti, kad tai sugadino visiškai malonų žaidimą.
Tai šiek tiek panašu į azartinius lošimus, vienintelis laimėjimas, kai žaidimas leidžia ir duoda rungtynes. Jis sukurtas kompiuteriu, todėl rungtynių procentas smarkiai sumažinamas kiekvieno laimėjimo koeficientas. Žinau, kaip veikia kompiuteriai. Progresuojant rungtynių tikimybė mažėja, o tai kartu su ribotu gyvenimu yra beprotiškas pinigų griebimas, norint nusipirkti monetų. mikrotransakcijų gudrybė. Tai reiškia, kad jis sukelia priklausomybę ir yra įdomus, jis turi savo unikalų pojūtį.
Toon Blast Hjernegymnastik yppw
Geras zaidimas itraukiantis
Man labai patinka šis žaidimas, bet dabar lygiai užtrunka amžinai ir jie nori, kad nusipirktumėte daiktų, kad galėtumėte jį įveikti..... Taip pat jis nuolatos liepia atnaujinti, kai spusteliu jį, sakoma, kad atnaujinimų nėra.... Nusivylimas
Šį žaidimą žaidžiu jau seniai. Anksčiau būdavo smagu. Negaliu atsikratyti jausmo, kad esu baudžiama. Kai kurių LVL neįmanoma įveikti nenusipirkus stiprintuvų. Kūrėjai sako, kad kai kurie LVL yra sudėtingi. Norėčiau, kad kūrėjas įveiktų kai kuriuos LVL be padidinimo. Kai dalyvauju turnyre, jaučiu, kad galiu įveikti tik kelis LVL, o tada užstringu iki turnyro pabaigos. Kaip bebūtų keista, iškart po turnyro pabaigos galiu lengvai įveikti tą patį LVL, kuriame buvau įstrigęs.
Kai kurie aspektai yra geri, tačiau klientų aptarnavimas yra pats blogiausias. Jie jums pasakys, kaip išvengti problemos, bet kai tai neveikia, jie uždaro pokalbį (mygtukas „palaikymas“) neišspręsdami problemos. NEleiskite pinigų programoje, jie apiplėš jus aklą!! Išlaikykite žemus lūkesčius.Pasibaigė lygiai ir baigė čempionų lygą ir vis dar nėra laisvų lygių. Tai tiesiog baisu!!
Žaidžiu kasdien ir gaunu dienos atlygį. Kaip eksperimentą, aš pasirinkau tą pačią vidurinę vietą daugiau nei 18 mėnesių, tai NIEKADA man nesuteikė 5 laisvų gyvenimų! Akivaizdu, kad tai nėra atsitiktinumas! Atnaujinkite... Jau 24 mėnesiai ir vis dar nėra laisvų gyvenimų!
Aš žaidžiau šį žaidimą mažiausiai 2 metus, galbūt 3, iki šiol. Aš nemoku, kad gaučiau monetas, kurias uždirbau peržengdamas lygius. Buvo smagu, bet manau, kad jis baigsis ir bus pašalintas iš mano telefono. Ačiū, kad sugadinote gerą dalyką.Pasiekiau 6093 lygį ir praradau pažangą, taip pat 500 monetų, kurias įsigijau juodąjį penktadienį, taip pat monetų ir stiprintuvų, kuriuos uždirbau rinkdamas bombas, strėles ir t. t. Kreipiausi į palaikymo komanda ir negavo jokių atsakymų.
Geras žaidimas žaisti. Gaukite nedidelį atlyginimą iš pinigų sienos, bet tai vis tiek yra kažkas jūsų laiko
Ne neigiama apžvalga! Tiesiog pamišęs žaidėjas, 4000 lygiu sumokėjo, žaidė, sunkiai, mokėsi ir kvadratu, o jūs, vaikinai, sugalvojate tą kvailą taupyklę? kaip? ir kodėl turėčiau mokėti už savo laimėtas monetas?
Žaidimas yra saugus vaikams. Jei lygis yra sunkus, gali prireikti 50 bandymų, bet aš pasiekiau trofėjų 3 kartus ir man nereikėjo pirkti. Laukiu naujo atnaujinimo. Nematau tam mygtuko.
Prasidėjo gerai... smagiai... sudėtingai... kuo aukštesnį lygį pasiekiau, tuo labiau pastebėjau, kad šaudymo strėlės ir bombos nebuvo priskirtos atsitiktinai. Atrodo, kad žaidime yra algoritmas, kuris veikia prieš jus, jei sukaupėte daugybę privilegijų ir monetų, kad išnaudotumėte visus tuos dalykus, kol stebuklingai įveiksite lygį, kurį dirbote kelias dienas.
Geras žaidimas. Aš nesuprantu visų tų žmonių, kurie verkia dėl to, kad negali baigti lygių. Šį žaidimą žaidžiu keletą metų ir pasiekiau pabaigą! Su kiekvienu atnaujinimu pridedami nauji lygiai, tada galiu juos užbaigti ir laukti kito atnaujinimo! Žaidimas siūlo pakankamai nemokamų dovanų, todėl jums tiesiog nereikės leisti pinigų jas nusipirkti. Turėdami šiek tiek sėkmės, galite lengvai užbaigti visus lygius. Kai kurie lygiai reikalauja kelių bandymų, bet jie yra įvykdomi!
1942 街機 elga
Žarnynas
labai geras žaidimas
Mėgstu žaidimą, tačiau kiekvieną kartą, kai išleidžiamas naujas lygių rinkinys, jis reikalauja atnaujinimo. Kai atnaujinu ir bandau žaisti naujus lygius, jis paprašo manęs atnaujinti. Galiausiai jis bus paleistas iš naujo įdiegus po 100 kartų.
Žaidžiu tai daug metų ir man patinka šis žaidimas, bet nekenčiu, kad turiu atnaujinti kas 100 lygių, kad toliau žaisčiau! Ar aukštesnio lygio atnaujinimuose galite padaryti daugiau lygių?
buvau virs 570 lygyje, kai numuse i 16 lygi😀 ir nieko padaryti nebeina sudas
Labai geras zaidymas atsiuskit ji.
Patinka žaidimas ir komandos koncepcija, o jei neprisidedate, atlygio negausite. Aš taip pat norėčiau, kad aktyvūs dalyvaujantys nariai gautų atlygį, padalytą iš dalyvavimo. Vietoj to, atlygis būtų padalintas iš 50 ir iš tikrųjų dalyvavo tik 10. O laisvo gyvenimo laiko limitas pradeda bėgti net tada, kai tu nežaidi, norėtųsi, kad jis bėgtų, kol dar yra laiko žaisti...
Patinka
Toon Blast Jumboq kbm
Atėjus laikui atnaujinti žaidimą, atnaujinimo parinktis „Play“ parduotuvėje nepasiekiama iki kelių bandymų. Gali būti lengviau jį pašalinti, kad atnaujintumėte žaidimą.
Atrodo, kad jie negali išlaikyti naujų lygių. Aš paveikiau čempionato režimą daugiau nei 7 kartus, o dabar visiškai negaliu žaisti, nes nėra naujų lygių
Smagu žaisti, įdomūs epizodai ir graži foninė muzika.
Žaidimas buvo įdomus pirmuosius 200 lygių, bet jis darosi labai nuobodus, nes lygiai apima keletą naujų dalykų ir esu tikras, kad žaidžiau tuos pačius lygius vėl ir vėl su nedideliais pakeitimais... Esu 2002 m. nuobodu.... vis dėlto pirmi 200 buvo linksmi.
malonu
Pats žaidimas yra geras, bet aš nekenčiu žaidimų, kuriuos galima žaisti tik 5 kartus, ypač kai žaidimas nemokamas, man nepatinka laukti valandos, kol vėl galėsiu žaisti, todėl jį ištrinsiu
Žaidimas neleidžia atnaujinti kelias dienas po to, kai bus išleisti nauji lygiai, o tai verčia praleisti komandų skrynias ir prizus. Nuo tada, kai įgijo populiarumą, tikrai nusileido. Kūrėjai tapo alkani pinigų ir nesikoncentruoja į klaidų taisymą. Lygiai tapo nebeįmanomi neišleidžiant pinigų, o dabar prie krūtinės prizų retai būna monetų, todėl verčia juos pirkti žaidime. Tikrai liūdna, nes tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas pastaruosius kelerius metus.
Taip nusivyliau, kad negaliu įkelti žaidimo. Anksčiau mėgo šį žaidimą
Toon Blast Réflexion jhkn