Post by xyesisarekith on Feb 19, 2022 15:27:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ What the Hen: Dračie Vajce! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ What the Hen: Dračie Vajce! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ glitch glitch gemov ▞▞▞
▞▞▞ What the Hen: Dračie Vajce! 2022 version ▞▞▞
Odmeny podobné clash royale, príliš veľa reklám, buď príliš ľahké na výhru, alebo takmer nemožné.. na zručnosti zrejme príliš nezáležalo
Páčili sa mi bláznivé spôsoby, ako hru robiť, ale dôvod, prečo ju nehodnotím 5 hviezdičkami, je ten, že som očakával, že bude mať bláznivejší vývoj deja. Hra nemá takmer žiadny príbeh.
Veľmi zaujímavé, ochotné venovať viac času jej hraniu.
Zada kuch khas nhi h
What The Hen: 1on1 summoner game სტრატეგია pwg
لعبة بطاقات ستراتيجية آلية تطوير البطاقات والصناديق شبيهة بكلاش رويال وأيضا آلية أنزال البطاقات في المعركة, والمعركة تكون على ساحة خطية وهذا السيء بالأمر لذا من المستحيل تفضيل هكذا لعبة على كلاش رويال التي تتمتع بساحة كبيرة لذا تتطلب أستراتيجيات لعب وتفكير وغيرها, ولكن الجميل هنا هو تصميم الشخصيات جميل غير ذلك ليس هناك ما يستحق الاهتأى لساالى اعلى اعلى اعلك ليس هناك ما يستحق الاهتمام اعلى
Bolo by skvelé, keby ste nemuseli opakovať dlhý návod KAŽDÝ, keď preinštalujete. Iné hry na to prišli.
Wht
What The Hen: 1on1 summoner game Strategi yzmm
Je to zábavné ľahké a hlavne veľmi zábavné pre obľúbenú mitológiu a kto tvrdí, že to mitológia nie je tak poriadne popičeny chujsky kokot
príliš veľa reklám
super zabavna
Ok, ako vidím v iných recenziách, toto je jednoznačne odmena za výhru, nemožné prejsť 5. alebo 6. levelom, pretože hra sa stala hlúpo tvrdou a príliš podvádzanou... Škoda, že je to tak, pretože sa mi páčil koncept a grafika
★★★☆☆
toto je NAJLEPŠIA HRA VŠETKÝCH !!!!! zbieraš hrdinov, vylepšuješ ich, bojuj so svojimi oppentents. Je to všetko, čo som si kedy prial (mimochodom, moja obľúbená karta je Ballbutt :3
Zatial je to zaujimava hra a chystám sa ju hrat aj dalej😊
Je to dosť dobrá hra
dobrá hra strategická hra je úžasná reklama je dobrá (•ω•)
Je to v poriadku, čo s tým päťdňovým čakaním na pvp truhlice? Prečo čakáme na niečo, čo sme už vyhrali, okrem toho musíme zaplatiť drahokamy za otvorenie? Čo je to za jewutópiu? Forced pridáva každý ďalší boj, potom nedostanete absolútne žiadne mince na upgrade alebo nákup. Rozumiem, ak by ste chceli, aby si ľudia hru kúpili, ale sprístupniť ju zadarmo a stále účtovať zadok za už vyhraté veci je hlúposť.Ak chcete, aby sa táto hra rozbehla, radšej (vzlietnite) jednu z týchto zbytočných chtivých impédií k narodeninám muža, s ktorým môžem jednoducho ísť proof of concept art pre možnosť týchto odpovedí, ktoré máte na mysli, aby ste to urobili dôkazom že počúvam a sledujem deti, ak prišli pred hodinami a ľudí. lol
Skvelá hra a týždenné kódy na ich facebookovej stránke nechápu, prečo ľudia volajú túto výplatu za výhru Som bezplatný hráč a mám okolo 50 % výhry, možno o niečo vyššie
Antistress - relaxation toys Teka-teki ykte
Celkovo je to dobré, ale tento druh bezplatnej hry nie je v skutočnosti zadarmo, dokonca platí a musí platiť veľa skutočných peňazí. Samotná hra nestojí za také obrovské peniaze A pre slobodného hráča je veľmi ťažké prežiť. Zábavné hrať 10 hodín a vymazať, rovnaký model s rovnakým koncom ako Clash Royale.
Dobrá zábava! Kým sa dobre nezapojíte do hry. ZDRAVOTNÉ UPOZORNENIE!!! Ak chcete neférový systém zápasov, ktorý vás neustále privádza do šialenstva, je to táto hra. Za výhru určite zaplatíte. Bežný odpad. Prebieha odinštalovanie.
toto je tá úžasná hra, ktorú som mal, ale dúfal som, že je offline, ale je super skvelá, dávam jej 5 HVIEZDIČIEK 👍👍👍👍
Čo to do pekla je s bitkami v aréne, takže ani ffs tiež neuľahčujú získavanie upgradov, pretože snažiť sa poraziť hráča lvl 50, keď som na lvl 13 s takmer maximálnymi kartami, je smiešne
What The Hen: 1on1 summoner game אסטרטגיה beqy
Spočiatku to bola zábava, ale rýchlo sa dostanete do bodu, kedy je nemožné vyhrať bez platenia peňazí. Zaplaťte peniaze a rýchlo to opäť zvýši náročnosť. Poučenie, nič viac.
zábavná hra, ktorá má naozaj dobrú grafiku a dobrý boj :-):-)
Malo by sa aktualizovať
Ak dostanete červenú ružu, ste šampión, nie je tam žiadne počítadlo, v podstate platíte za výhru
Super hra.
Uplna picovina. Dostal som sa neviem ako daleko na tej mape a dalej sa uz nemozem ani pohnut lebo vsetci protivnici maju tych legendarnych silnych vojacikov a ja mam tych slabych supakov tak stojim stale na jednom mieste a neda sa mi pohnut... ziadnu legendarnu kartu mi to zatial nedalo... vsetko dava len tych slabych drbkov... onicom hra a odinstaloval som to
Zrúti sa to zakaždým, keď som v bitke
Typický p2w grindfest so skvelými postavami a známou hrateľnosťou.
Myslím si, že s poslednou aktualizáciou ste sa v určitom bode vydali nesprávnym smerom. Mne osobne sa tento nový grafický štýl veľmi nepáči, predtým pôsobil viac "profesionálne", teraz pôsobí lacno. Videl som, čo ste urobili rozšírením kariet potrebných na úroveň vyššie o stránku, ale zdá sa mi, že všetko úsilie na získanie kariet pred aktualizáciou bolo zbytočné, pretože ste nezachovali náš koniec pomeru. Hra sa mi stále páči a budem ju hrať aj naďalej, ale prosím, zvážte, či s týmito „problémami“ niečo neurobíte.
Je to naozaj zábavné, ale pridávajte ďalšie postavy, pretože vždy, keď pridáte postavy, bude to zábavnejšie a zábavnejšie.
Veľmi opakujúce sa, spočiatku fajn, ale z dlhodobého hľadiska nudné.
velmi dobra hra
Mimoriadne neobjektívna hra
Niektoré decky sú príliš preposilované, bez ohľadu na to, aké kombo používam. Kombinácia hlbokého mrazu x Cupid Arkinson x opičia kyselina x hurikán x George the Bushman x bojový hnev. Tento balíček je príliš rozbitý kvôli Bushmanovi, aby privolal múr, keď zomrie, a Amorovi, aby premenil vašich spojencov na vašich nepriateľov. Majú tiež vysokú rýchlosť útoku a keď zapojíte bojový hnev, ešte viac zvýši rýchlosť útoku. Potom použijú hurikán na zatlačenie späť. Prosím, zvážte to hneď. Nepresmerovávajte ma na email.
Západná hra
chikan
najs hra
dobre...
Celkovo vzaté, za väčšinu peňazí musíte zaplatiť, aby ste prešli úrovňou alebo si pozreli reklamu